top of page

Fotoshoots

Ik bied twee soorten reportages aan.

Ben jij opzoek naar romantische, sprookjesachtige resultaten? Kies dan voor een Fairytale reportage. Indien je eerder opzoek bent naar professionele foto's van een spontaan moment is een Chill Session wat jij zoekt. Bij beide reportages ontvang je fijne herinneringen aan een mooi moment met professionele resultaten.

Porfolio chill session

CHILL SESSION

7K9A7184.jpg

Klik voor meer

7K9A4548.jpg

Klik voor meer

Klik voor meer

Chill Session

CHILL SESSION

Alle focus op jullie als team

Simpel & puur

Ben jij opzoek naar sfeervolle foto's waar jullie liefde en teamwork van af straalt? Allemaal in een coherente stijl, aangepast aan jou smaken?

Tijdens een Chill Session focus ik me meer op het vastleggen van jullie speciale band en wat minder op het creëren van het perfecte plaatje. Ik leg jullie vast precies zoals jullie zijn en pas de nabewerking aan aan jouw wensen.

Tijdens een Chill Session wordt en amper tot niet geposeerd. De fotoshoot vindt plaats tijdens een training, speelsessie, poetsbeurt, knuffelmoment, ...

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

VOORAF

Via het contactformulier onderaan deze pagina is het mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 

Hierna contacteer ik jou en gaan we samen aan de slag met het uitwerken van jouw ideale fotoshoot. We bespreken de datum, tijdstip, locatie en alles wat ervoor zorgt dat de foto's precies uitdraaien zoals jij ze graag wilt. Ook beantwoord ik graag al je vragen.

Ik werk met voorafbetaling van het volledige bedrag. Na ontvangst van de betaling is je plek gereserveerd.

Als finishing touch ontvang je na het reserveren een document met alle tips & tricks voor een geslaagde shoot!

DE FOTOSHOOT

De Chill Session zal plaats vinden op een vertrouwd plekje waar jullie je als team goed voelen. Denk hierbij aan de weide waar je paard altijd staat, de piste waar jullie altijd in werken, ... 

Ook houden we wat minder rekening met kledij en tuig. Natuurlijk mag je je goede kleding aantrekken, maar we laten de sprookjesachtige jurken achterwegen. De focus ligt namelijk op jullie band en niet op hoe jullie eruit zien. Wat betreft het tuig laat ik dat liefst zoveel mogelijk achterwegen: ga voor een simpel halster en touw of gewoon helemaal niets. Ook werken we niet met een fotohalster aangezien ik de foto's niet uitgebreid nabewerk, en dus achteraf niets verwijder in Photoshop.

Wat we juist vastleggen tijdens de reportage mag jij kiezen. Begin jij graag met een uitgebreide poetsbeurt? Of ga je liever meteen aan de slag met een uitgebreide knuffelsessie of ontspannen training? Het kan allemaal! Ik hanteer geen tijdslimiet en we kunnen dus zoveel uitwerken als gewenst. 

Tijdens de Chill Session houd ik me ook wat meer op de achtergrond. Uiteraard begeleid ik jullie wel, maar we gaan niet aan de slag met uitgebreid poseren.

ACHTERAF

De Chill Session hebben een kortere levertijd aangezien er achteraf wat minder werk in kuipt. 

Na de fotoshoot mag je alle foto's zelf uitkiezen. Dit doe je aan de hand van een met wachtwoord beveiligde nabestelpagina. Op deze pagina kan je je favoriete foto's uitkiezen, en eventueel extra foto's bijbestellen.

 

Na het doorgeven van de uitgekozen foto's ga ik aan de slag met de nabewerking. Je ontvangt de digitale eindresultaten binnen de 8 weken, indien het aantal foto's wat hoger ligt kan deze levertijd oplopen.

Fysieke foto's (bv. prints, fotoboek, ...) worden later afgeleverd. Deze bestel ik in bulk (samen met andere shoots) zodat de prijs voordelig blijft.

FAQ
 • Wat zijn de algemene voorwaarden?
  De algemene voorwaarden kan je in onderstaand pdf-document terugvinden.
 • Wat is de levertijd?
  Momenteel hanteer ik een gemiddelde levertijd van 4 weken. De levertijd kan variëren naarmate het een drukke of rustige periode is, en kan oplopen bij hogere aantallen foto's (<10).
 • Moet mijn dier los kunnen?
  Nee dat hoeft niet! De meeste dieren op mijn foto's staan niet los maar aan een fotolijn of -halster. Deze kunnen weggewerkt worden waardoor het lijkt alsof het dier volledig los staat. Mijn fotolijnen en -halsters zijn gratis te gebruiken. Uiteraard mag je ook gewoon een halster, hoofdstel of halsband gebruiken indien je dit wenst.
 • Wat bij slecht weer?
  De fotograaf kan steeds beslissen om de fotoshoot te verplaatsen, ongeacht welke reden. Indien het weer tegen zit is het dus mogelijk om de fotoshoot kostenloos te verplaatsen.
 • Op welke locatie vindt de fotoshoot plaats?
  De locatie van de fotoshoot mag je zelf bepalen. Dit mag dus zowel thuis zijn als op verplaatsing. Ik verkies het om te fotograferen op een natuurlocatie met voldoende groen en zo min mogelijk storende objecten. Indien je me helemaal blij wilt maken kies je voor een locatie waar de avondzon onder gaat achter een boom of bomenrij. Twijfel zeker niet mij te contacteren bij onzekerheden over je locatie.
 • Om hoe laat gaat de fotoshoot door?
  Ik verkies het om te shooten tijdens Golden Hour. Dit is het moment waarbij de zon een mooie, gouden schijn heeft met zachte schaduwen. Golden Hour duurt 1 à 2 uur voor zonsondergang/na zonsopkomst. Echter is dit enkel mooi te zien indien het niet al te bewolkt is. Indien de weervoorspellingen geen tot weinig zon voorspellen (bv. zwaarbewolkt) is het beter om overdag te shooten.
 • Wat trekken mijn dier en ik best aan tijdens een fotoshoot?
  Outfit personen: Ga voor een outfit waar je je comfortabel in voelt. Een groot deel van mijn klanten gaat voor een romantische jurk. Dit kan een jurk van jezelf zijn of eentje uit mijn collectie. (gratis te gebruiken) Voel je je niet comfortabel in een jurk of wil je voor een andere vibe gaan? Trek dan gewoon je lievelings outfit aan! Outfit paard: "Less is more". Persoonlijk vind ik dat een (fake) los staand paard er indrukwekkender uit ziet dan een paard in compleet tuig. Daarom gebruik ik het liefst fotohalsters die achteraf weg te werken zijn. (indien je paard volledig los kan staan mag dit natuurlijk ook!) Vertrouw je een fotohalster toch niet 100%? Dan is een subtiel touwhalster ook nog weg te werken. (levertijd van foto's kan hierdoor op lopen) Liever toch tuig gebruiken? Ga dan voor een net halster of hoofdstel dat past bij jouw outfit. Outfit hond: Merendeel van de honden gaan los of met een weg te werken fotolijn op de foto. Indien je je hond graag iets extra aan wilt doen opteer ik voor een nette halsband die matcht met je eigen outfit. Manen en haren: Ik verkies lossen manen en haren, zo krijg je een mooi "gouden randje" door het tegenlicht. Indien je toch graag wat extra glam wilt kan je de manen een dag op voorhand invlechten en bij de shoot weer loshalen zodat er "beachwaves" ontstaan. Uiteraard kan je hetzelfde bij je eigen haar doen.(of gewoon met een krultang od.) Half-up-half-down haarstijlen zijn ook mooi! Schoeisel: Het is aangeraden om schoenen aan te trekken die passen bij de vibe waar je voor gaat. Draag je een jurk waarbij de schoenen zichtbaar zijn? Ga dan voor sandalen/hakken, cowboyboots of blote voeten. Indien je een outfit aantrekt waar doorsnee sneakers wel bij passen, zorg je ervoor dat de schoenen schoongemaakt zijn. Indien we ons eerst moeten verplaatsen naar de locatie is het altijd handig om naast je nette schoenen ook comfortabele schoenen mee te nemen. Meerder personen op de foto: Vermijd identieke outfits. Kies in de plaats voor twee verschillende outfits met matchende kleuren en patronen.
 • Wat is het verschil tussen een "High edit" en een "Low edit"?
  High edit: De foto wordt maximaal nabewerkt naar mijn stijl. Inclusief aanpassen van de volledige sfeer en grote retouches (bv. halsters, omheining, vuile vlekken, ...) De levertijd van High edit foto's ligt hoger aangezien hier meer tijd in kruipt. Low edit: De foto wordt minimaal nabewerkt. Inclusief aanpassen van licht, kleuren en kleine retouches (bv. insecten, vuiltjes, ...)
 • Hoe gebeurt de betaling?
  Ik werk met voorafbetalingen van het volledige bedrag. Dit om (last-minute) annuleringen te vermijden. Na het accepteren van de offerte ontvang je een factuur met verdere informatie. Zodra ik het bedrag ontvangen heb is je plekje gereserveerd. Indien de betaling na de vervaldatum (standaard 30 dagen) niet ontvangen is, word je plek weer vrijgegeven. Op aanvraag is het ook mogelijk om in termijnen te betalen.
 • Kan ik mijn fotoshoot verplaatsen of annuleren?
  Indien de fotoshoot door onverwachte redenen verplaatst of geannuleerd moet worden kan dit kostenloos, zolang dit minstens 8 dagen voor de geplande datum doorgegeven wordt. Er vindt echter nooit een volledige terugbetaling plaats. Wel is het mogelijk een waardebon te ontvangen voor het betaalde bedrag. Bij verplaatsen van de fotoshoot wordt er meteen een nieuwe datum geprikt. Indien je later dan 8 dagen voor het plaatsvinden van de fotoshoot annuleert zal er 50% van het bedrag, ongeacht de reden, in rekening gebracht worden. Verplaatsen kan nog kostenloos. Indien je later dan 3 dagen voor het plaatsvinden van de fotoshoot annuleert zal het volledige bedrag (exclusief reiskosten), ongeacht de reden, in rekening gebracht worden. Bij verplaatsen wordt er 50% van het bedrag aangerekend.
 • Is het mogelijk om een cadeaubon aan te schaffen?
  Ja! Het is mogelijk om een cadeaubon met een waarde naar keuze te bestellen (vanaf €20,-). Ze zijn geldig tot 1 jaar na aankoop. Twijfel niet mij te contacteren om de mogelijkheden te bespreken!
 • Is het mogelijk om een jurk van jou te gebruiken?
  Natuurlijk is dat mogelijk! Mijn jurken zijn gratis te gebruiken bij Fairytale en All Inclusive fotoshoots. De mogelijkheden krijg je doorgestuurd samen met de bevestiging van betaling.
7K9A7394.jpg
bottom of page