top of page

FOTOSHOOT AANBOD

Verschillende soorten reportages voor verschillende doeleinden.

Klaar om jouw droomfoto's tot leven te laten komen?

FAQ
 • Wat zijn de algemene voorwaarden?
  De algemene voorwaarden kan je in onderstaand pdf-document terugvinden.
 • Wat is de levertijd?
  Momenteel hanteer ik een gemiddelde levertijd van 4 weken. De levertijd kan variëren naarmate het een drukke of rustige periode is, en kan oplopen bij hogere aantallen foto's (<10).
 • Moet mijn dier los kunnen?
  Nee dat hoeft niet! De meeste dieren op mijn foto's staan niet los maar aan een fotolijn of -halster. Deze kunnen weggewerkt worden waardoor het lijkt alsof het dier volledig los staat. Mijn fotolijnen en -halsters zijn gratis te gebruiken. Uiteraard mag je ook gewoon een halster, hoofdstel of halsband gebruiken indien je dit wenst.
 • Wat bij slecht weer?
  De fotograaf kan steeds beslissen om de fotoshoot te verplaatsen, ongeacht welke reden. Indien het weer tegen zit is het dus mogelijk om de fotoshoot kostenloos te verplaatsen.
 • Op welke locatie vindt de fotoshoot plaats?
  De locatie van de fotoshoot mag je zelf bepalen. Dit mag dus zowel thuis zijn als op verplaatsing. Ik verkies het om te fotograferen op een natuurlocatie met voldoende groen en zo min mogelijk storende objecten. Indien je me helemaal blij wilt maken kies je voor een locatie waar de avondzon onder gaat achter een boom of bomenrij. Twijfel zeker niet mij te contacteren bij onzekerheden over je locatie.
 • Om hoe laat gaat de fotoshoot door?
  Ik verkies het om te shooten tijdens Golden Hour. Dit is het moment waarbij de zon een mooie, gouden schijn heeft met zachte schaduwen. Golden Hour duurt 1 à 2 uur voor zonsondergang/na zonsopkomst. Echter is dit enkel mooi te zien indien het niet al te bewolkt is. Indien de weervoorspellingen geen tot weinig zon voorspellen (bv. zwaarbewolkt) is het beter om overdag te shooten.
 • Wat trekken mijn dier en ik best aan tijdens een fotoshoot?
  Outfit personen: Ga voor een outfit waar je je comfortabel in voelt. Een groot deel van mijn klanten gaat voor een romantische jurk. Dit kan een jurk van jezelf zijn of eentje uit mijn collectie. (gratis te gebruiken) Voel je je niet comfortabel in een jurk of wil je voor een andere vibe gaan? Trek dan gewoon je lievelings outfit aan! Outfit paard: "Less is more". Persoonlijk vind ik dat een (fake) los staand paard er indrukwekkender uit ziet dan een paard in compleet tuig. Daarom gebruik ik het liefst fotohalsters die achteraf weg te werken zijn. (indien je paard volledig los kan staan mag dit natuurlijk ook!) Vertrouw je een fotohalster toch niet 100%? Dan is een subtiel touwhalster ook nog weg te werken. (levertijd van foto's kan hierdoor op lopen) Liever toch tuig gebruiken? Ga dan voor een net halster of hoofdstel dat past bij jouw outfit. Outfit hond: Merendeel van de honden gaan los of met een weg te werken fotolijn op de foto. Indien je je hond graag iets extra aan wilt doen opteer ik voor een nette halsband die matcht met je eigen outfit. Manen en haren: Ik verkies lossen manen en haren, zo krijg je een mooi "gouden randje" door het tegenlicht. Indien je toch graag wat extra glam wilt kan je de manen een dag op voorhand invlechten en bij de shoot weer loshalen zodat er "beachwaves" ontstaan. Uiteraard kan je hetzelfde bij je eigen haar doen.(of gewoon met een krultang od.) Half-up-half-down haarstijlen zijn ook mooi! Schoeisel: Het is aangeraden om schoenen aan te trekken die passen bij de vibe waar je voor gaat. Draag je een jurk waarbij de schoenen zichtbaar zijn? Ga dan voor sandalen/hakken, cowboyboots of blote voeten. Indien je een outfit aantrekt waar doorsnee sneakers wel bij passen, zorg je ervoor dat de schoenen schoongemaakt zijn. Indien we ons eerst moeten verplaatsen naar de locatie is het altijd handig om naast je nette schoenen ook comfortabele schoenen mee te nemen. Meerder personen op de foto: Vermijd identieke outfits. Kies in de plaats voor twee verschillende outfits met matchende kleuren en patronen.
 • Wat is het verschil tussen een "High edit" en een "Low edit"?
  High edit: De foto wordt maximaal nabewerkt naar mijn stijl. Inclusief aanpassen van de volledige sfeer en grote retouches (bv. halsters, omheining, vuile vlekken, ...) De levertijd van High edit foto's ligt hoger aangezien hier meer tijd in kruipt. Low edit: De foto wordt minimaal nabewerkt. Inclusief aanpassen van licht, kleuren en kleine retouches (bv. insecten, vuiltjes, ...)
 • Hoe gebeurt de betaling?
  Ik werk met voorafbetalingen van het volledige bedrag. Dit om (last-minute) annuleringen te vermijden. Na het accepteren van de offerte ontvang je een factuur met verdere informatie. Zodra ik het bedrag ontvangen heb is je plekje gereserveerd. Indien de betaling na de vervaldatum (standaard 30 dagen) niet ontvangen is, word je plek weer vrijgegeven. Op aanvraag is het ook mogelijk om in termijnen te betalen.
 • Kan ik mijn fotoshoot verplaatsen of annuleren?
  Indien de fotoshoot door onverwachte redenen verplaatst of geannuleerd moet worden kan dit kostenloos, zolang dit minstens 8 dagen voor de geplande datum doorgegeven wordt. Er vindt echter nooit een volledige terugbetaling plaats. Wel is het mogelijk een waardebon te ontvangen voor het betaalde bedrag. Bij verplaatsen van de fotoshoot wordt er meteen een nieuwe datum geprikt. Indien je later dan 8 dagen voor het plaatsvinden van de fotoshoot annuleert zal er 50% van het bedrag, ongeacht de reden, in rekening gebracht worden. Verplaatsen kan nog kostenloos. Indien je later dan 3 dagen voor het plaatsvinden van de fotoshoot annuleert zal het volledige bedrag (exclusief reiskosten), ongeacht de reden, in rekening gebracht worden. Bij verplaatsen wordt er 50% van het bedrag aangerekend.
 • Is het mogelijk om een cadeaubon aan te schaffen?
  Ja! Het is mogelijk om een cadeaubon met een waarde naar keuze te bestellen (vanaf €20,-). Ze zijn geldig tot 1 jaar na aankoop. Twijfel niet mij te contacteren om de mogelijkheden te bespreken!
 • Is het mogelijk om een jurk van jou te gebruiken?
  Natuurlijk is dat mogelijk! Mijn jurken zijn gratis te gebruiken bij Fairytale en All Inclusive fotoshoots. De mogelijkheden krijg je doorgestuurd samen met de bevestiging van betaling.
7K9A7394.jpg
bottom of page