top of page

FAIRYTALE FOTOSHOOT

EEN EIGEN SPROOKJE

Kriebelt het om zelf eens op de foto te staan met je viervoeter? Wil jij ook graag betoverende foto's die jullie band vastlegd, precies hoe jullie zelf zijn? 

Ik kom heel graag bij jullie langs!

Tijdens een Fairytale fotoshoot gaan we aan de slag met het creëren van de perfecte sprookjes foto's. Ik begeleid jullie in het afwisselen tussen verschillende poses en we leggen ook wat spontane momenten vast. Achteraf worden de foto's tijdens de nabewerking geperfectioneerd.

MIJN WERKWIJZE

VOORAF

Via het contactformulier onderaan deze pagina is het mogelijk een vrijblijvende offerte aan te vragen.

 

Hierna contacteer ik jou en gaan we samen aan de slag met het uitwerken van jouw ideale fotoshoot. We bespreken de datum, tijdstip, locatie en alles wat ervoor zorgt dat de foto's precies uitdraaien zoals jij ze graag wilt. Ook beantwoord ik graag al je vragen.

Ik werk met voorafbetaling van het volledige bedrag. Na ontvangst van de betaling is je plek gereserveerd.

Als finishing touch ontvang je na het reserveren een document met alle tips & tricks voor een geslaagde shoot!

DE FOTOSHOOT

En dan is het zover, de fotoshoot! Hoe werkt dat juist?

Mijn grootste doel tijdens het shooten is dat alles rustig verloopt, op jullie eigen tempo zonder stress. Om deze reden hanteer ik geen tijdslimiet, we hebben alle tijd van de wereld om jouw droomfoto's te realiseren. Ook als het even wat spannend is en moeilijker gaat is dat absoluut geen probleem.

Tijdens de fotoshoot gaan we aan de slag met de wensen die jij vooraf hebt doorgegeven. Ik begeleid je in het afwisselen tussen verschillende poses en we leggen ook wat spontane momenten vast. We stoppen pas met shooten wanneer we beide tevreden zijn met het resultaat.

ACHTERAF

Na de fotoshoot mag je alle foto's, behalve één, zelf uitkiezen. Die ene uitzondering zal mijn favoriete foto zijn welke ik bewerk en jij zult ontvangen binnen de 7 dagen.

 

Samen met dit voorproefje ontvang je een met wachtwoord beveiligde nabestelpagina. Op deze pagina kan je de overige foto's uitkiezen, en eventueel extra foto's bijbestellen.

 

Na het doorgeven van de uitgekozen foto's ga ik aan de slag met de nabewerking. Je ontvangt de digitale eindresultaten binnen de 8 weken, indien het aantal foto's wat hoger ligt kan deze levertijd oplopen.

 

Fysieke foto's (bv. prints, fotoboek, ...) worden later afgeleverd. Deze bestel ik in bulk (samen met andere shoots) zodat de prijs voordelig blijft.

7K9A5076 (zonder logo).jpg

"Een heel fijne en rustige aanpak voor zowel paard als ruiter/eigenaar.

Geen (tijds)druk of verplichte houdingen. Veel hulp en inbreng. Ik ben heel onnatuurlijk voor de camera en voelde mij toch op mijn gemak!"

 

- Jana Vandenwyngaerden

tarieven farytale

TARIEVEN

Een Fairytale fotoshoot kan naar wens ingedeeld worden en gebeurt zonder tijdsdruk. Het is mogelijk om op meerdere locaties en in verschillende outfits te shooten.

Fotohalsters, jurken en setjes uit mijn collectie zijn gratis te gebruiken.

Het pakket is inclusief 2 personen of één gezin, met max. 3 dieren.

7K9A1923.jpg

Fotoshoot zonder tijdslimiet

7 professioneel bewerkte foto's

Fotopakket - alle foto's afgedrukt (13x18)

Gratis gebruik van jurken, setjes en fotohalsters

    €195    

FAIRYTALE PAKKET

EXTRA'S

EXTRA PERSOON/DIER

Voeg een extra persoon (met dezelfde dieren) of een extra dier (met dezelfde personen) toe aan je fotoshoot.

Inclusief 3 extra foto's.

 + €75 

VIDEOGRAFIE

Er worden naast foto's ook video's gemaakt. Je ontvangt één afgewerkte reel op muziek naar keuze + alle losse video's.

 + €65 

AFDRUKKEN

Het is mogelijk om je foto's professioneel te laten drukken via mij. Er zijn verschillende opties ter beschikking en alle bedrukkingen krijgen eerst een kwaliteitscontrole voor ze jouw kant op komen.

 PRIJS OP AANVRAAG 

Alle tarieven zijn vrijgesteld van BTW.

Exclusief reiskosten: €0,35/km vanaf 3150 Haacht (retour). Bij een reistijd langer dan een uur (enkele rit) wordt er een toeslag van €20 per startend extra uur aangerekend.

Extra foto's nabestellen kan aan €22,- per stuk.

Extra afgewerkte reels nabestellen kan aan €15,- per stuk.

LIEVE WOORDEN

Photo from 2021-07-29 20-46-57.jpg

EMMA JOYE

“Shoots met Ella zijn altijd super gezellig en relaxed. Ella neemt haar tijd om zowel paard als mens op hun gemak te laten voelen, en de foto's zelf lijken recht uit een sprookje te komen.

Een dikke aanrader dus!!!"

bottom of page