top of page
DSC_1747 (17-03-2022, janne _ kalmthout)_edited.jpg
DSC_1747 (17-03-2022, janne _ kalmthout).jpg

OVER ELLA

Mijn naam is Ella Klougbo.

 

Ik ben een professionele dierenfotograaf van 19 jaar oud uit België. Naast mijn fotografie ben ik fulltimestudente in studentenstad Gent.

Ik heb een groot hart voor dieren en zit dan ook al heel mijn leven tussen hen. Het is dus een echte droom een job te hebben die volledig rond dieren draait. Ook hou ik me graag bezig met Photoshop zodat ik mijn foto's om kan toveren naar echte sprookjesbeelden.

Zo, nu weten jullie wat meer over mij. Neem gerust eens een kijkje op de rest van mijn website om een impressie van mijn werk te krijgen

MIJN PERSOONLIJKHEID WORDT BESCHREVEN ALS
geduldig - rustgevend - secuur - creatief


MIJN FOTOGRAFIESTIJL WORDT BESCHREVEN ALS
betoverend - warm - compleet - sfeervol


MIJN MATERIAAL
Canon EOS R6 - Canon RF 70-200mm f2.8 - Canon RF 50mm f1.8

7K9A8412.jpg

Mina - onze gezinshond

PAARDENPASSIE

Zoals je waarschijnlijk al wel door had, ben ik een grote paardenliefhebber. Ondertussen bevind ik me al 11 jaar in de paardenwereld. Mijn paarden, Mars en Sterretje, brengen me rust en vooral heel erg veel liefde. Ook spreken ze mijn leergierige kant aan. Elke dag leer ik wel weer iets bij. 

Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in het paard natuurlijke houden. Ik werk het liefst in vrijheid en luister altijd naar wat het paard voelt en te zeggen heeft. Dit pas ik uiteraard ook toe tijdens het shooten: luister naar je dier en geef het tijd om alles te verwerken. Wanneer je het liefdevol aanpakt, is het resultaat altijd mooi!

Ella,Mars&SterFinaal-22.jpg

 MARS 

Ella,Mars&SterFinaal-12.jpg
Ella,Mars&SterFinaal-2.jpg

 GOLD STAR 

MIJN PAARDEN & IK
foto's door Flore Verhulst

bottom of page